Ciocane martensitice cu insertie ceramica

  • Ciocane martensitice cu insertie ceramica - lg0
  • Ciocane martensitice cu insertie ceramica - sm0
Ciocane martensitice cu insertie ceramica - cere oferta Cere oferta
  • INFORMAȚII GENERALE

Ciocanele din fonta martensitica cu insertii ceramice  sunt cea mai buna alegere pentru aplicatii de reciclare.

 

Este un compozit de material ceramic într-un miez de fontă martensitică, pentru performațe îmbunătățite în aplicații grele de reciclare (prin comparație cu fonta martensitică standard).

 

Ciocanele din fonta martensitica cu insertii ceramice  au o  mai bună rezistență la abraziune decât fonta martensitică standard  și aproape tot atât de rezistent la abraziune ca si ciocanele din crom.

 

Proprietățile la impact sunt apropiate de cele ale ciocanelor din fontă martensitică standard, unde miezul martensitic le conferă duritatea necesară pentru a face față metalului din materialul de concasat;

 

Pentru ca ofera o rezistenta foarte buna atat la impact cat si la abraziune, ciocanele din fonta martensitica cu insertie ceramica sunt alegerea potrivita in cazul carierelor  cu piatra foarte dura si abraziva gen granit, basalt si in cazul aplicatiilor de reciclare.

Amintim cateva dintre utilajele pentru care am livrat, pana acum ciocane din fonta martensitica cu insertii ceramice: kleemann, Extec, Rubble Master RM60, Rubble Master RM80, Hartl 504 PCV, Hartl PC 1060 I, MFL RCI 100.100, MFL RCI 100.130, Zeppelin - Bohringer, Terex Finlay I 1310 RS, Tesab 1412 etc.

 

Ciocane martensitice cu insertie ceramica - detaliu

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Test articol
Ciocane din Crom Vezi detalii
Test articol
Ciocane din otel manganos Vezi detalii
The file /home/rcorpo52/public_html/plugins/app/classes/ApplicationException.php is corrupted.