image

Categorii Blog

Cupa unicat extra heavy duty adusa de la targul Bauma din Germania04 MAI 2016 Cupa unicat extra heavy duty adusa de la targul Bauma din Germania
La targul international Bauma 2016, la care au fost prezenti expozanti din peste 200 de tari, a fost prezentata o cupa unicat marca Combi Wear Parts. Am fost si noi prezenti la acest targ din Germania pentru a vedea cupa si a o aduce in Romania. Ea va fi disponibila pentru vanzare celor interesati de masini si utilaje pentru constructii sau alte operatiuni, cum sunt lucrarile miniere. Piesa este dotata cu dinti de cupa foarte rezistenti si adaptoare pe masura.
 
Excavatoarele sunt masini extrem de utile la orice lucrare serioasa in domeniul constructiilor. Un asemenea utilaj este prevazut cu o cupa, care la randul trebuie sa aiba dinti montati cu adaptoare rezistente. Atat cupa in sine cat si dintii sunt doua elemente extrem de importante in functionarea excavatorului, caci daca sunt de calitate, pot asigura consumul redus de combustibil, timpul mic de lucru si menajarea sistemului hidraulic al excavatorului. Cupa Combi pe care am adus-o de la Bauma este unica in lume si poate fi montata cu succes pe un excavator KOMATSU PC350.
 
dinti de cupa
 
Combi Wear Parts este un producator din Suedia foarte cunoscut in toata lumea pentru elemente de uzura si dinti de cupa de calitate care se potrivesc cu majoritatea excavatoarelor. Fiind rezultatul a peste 30 de ani de experienta, componentele Combi Wear Parts ofera o gama larga de beneficii, deoarece sunt special concepute pentru a oferi un maxim de siguranta si eficienta, aband un pret redus. Dintii de cupa rezista la cele mai solicitante operatiuni, fara a se uza sau pierde.
 
Fiind fabricata de Combi, cupa extra heavy duty expusa la targul Bauma din Germania pastreaza traditia calitatii si este dotata cu dinti de la acelasi producator. Acesti dinti sunt cei mai noi dinti de cupa de la producatorul Suedez si sunt lansati cu aceasta ocazie. Dintii de cupa de la Combi Wear Parts sunt asa de bine fixati pe cupa incat este imposibil sa cada sau sa se rupa in timpul unei utilizari normale, in special datorita adaptoarelor foarte solide. Ei permit incarcarea de material mai mult, pentru a asigura o productivitate maxima. In ceea ce priveste ascutirea dintilor, ea nu este necesara, pentru ca dintii raman ascutiti pe toata durata lor de viata.

The file /home/rcorpo52/public_html/plugins/app/classes/ApplicationException.php is corrupted.