image

Categorii Blog

Combi Wear Parts - lider mondial pe piata elementelor de uzura pentru utilaje de constructii este acum prezent si in Romania16 MARTIE 2015 Combi Wear Parts - lider mondial pe piata elementelor de uzura pentru utilaje de constructii este acum prezent si in Romania

Combi este un producator mondial premium de elemente de uzura pentru utilaje de constructii, minerit si dragaj. Este o companie suedeza, cu facilitati de productie in Suedia si Finlanda, facand parte din cel mai mare grup de turnatorii in otel din Nordul Europei. Combi a fost furnizorul de prim-montaj pentru cupe la incarcatoarele frontale Komatsu si Volvo timp de 20 de ani, pana cand acesti producatori de utilaje au decis sa dezvolte si sa foloseasca un sistem propriu, dinte + adaptor. 

 

In momentul de fata, Combi este furnizorul de prim-montaj pentru Hitachi Germania si Liebherr, aplicatii heavy-duty si extra heavy-duty. 

Pentru dintii de cupa, Combi propune doua sisteme patentate: Combi Parts si Proclaws. Primul sistem, Combi Parts, este recomandat pentru utilaje cu aplicatii standard si heavy-duty, cu greutate operationala pana la 40 / 50 Tone. Al doilea sistem patentat, Proclaws, este un sistem mai nou, recomandat pentru aplicatii heavy-duty si extra heavy-duty, la utilaje cu greutatea operationala intre 25 si 360 Tone.

 

Incepand cu anul 2014, CORPORATION Construct este partenerul COMBI pentru piata romaneasca a produselor premium pentru elementele de uzura la excavatoare si incarcatoare frontale. Suntem mandri sa reprezentam un producator de talie mondiala, intr-o piata dificila, asa cum este cea din Romania. O piata care, totusi, an dupa an, invata ce inseamna un produs premium in exploatarea grea si foarte grea a utilajelor de constructii.

The file /home/rcorpo52/public_html/plugins/app/classes/ApplicationException.php is corrupted.